Rusza sprzedaż biletów na XVI Memoriał Huberta Jerzego Wagnera!

Po ponad miesięcznej turze sprzedaży karnetów, dziś (piątek, 27.04.) o godzinie 20:00 rusza dystrybucja pojedynczych wejściówek na sierpniowe święto siatkówki w TAURON Arenie Kraków.

Oprócz możliwości obejrzenia czołowych reprezentacji tuż przed Mistrzostwami Świata, fanów czekają również niespodzianki. Sprzedaż rusza na stronie www.abilet.pl. XVI Memoriał Huberta Jerzego Wagnera odbędzie się w dniach 24-26. 08. 2018 r.

Karnety to ukłon w stronę kibiców – mówi wiceprezes Fundacji Huberta Jerzego Wagnera Cezary Mróz. – Wiele osób od lat prosiło nas o wprowadzenie takiej formy wejściówek i zainteresowanie jest bardzo duże – dodaje Cezary Mróz.

Co ciekawe, organizatorzy XVI Memoriału, szykują atrakcje niespotykane dotąd na siatkarskich widowiskach. – Znakomita współpraca z władzami Krakowa, a także Zarządem Infrastruktury Sportowej pozwoliła nam na spokojne przygotowywanie atrakcji dla miłośników siatkówki, którzy wybiorą się na XVI Memoriał – nie ukrywa Cezary Mróz. – Kibice, którzy pojawią się w TAURON Arenie Kraków spotkają się z zupełnie nowym wymiarem kibicowania. Chcemy, żeby siatkarscy fani byli częścią widowiska i brali w nim czynny udział. Szykujemy coś, czego jeszcze w Polsce nie było. Będą nowości, ale też tradycyjnie – najlepsze samochody świata, które poprowadzą najlepsi siatkarze świata. Do tego – element rajdowy. Nie zdradzę szczegółów, ale to zdecydowanie będzie miało związek z największym wymiarem rajdów – uzupełnia tajemniczo Cezary Mróz.

W XVI Memoriale Huberta Jerzego Wagnera (24-26.08.2018 r., TAURON Arena Kraków) wystąpią reprezentacje Francji, Kanady, Polski i Rosji. Będzie to ostatni sprawdzian przed Mistrzostwami Świata w Bułgarii i we Włoszech.